2024 - Jesenski ciklus

ODGOĐENO: Robert Perić - Choccolatteria za profesionalce - čokoladni bomboni s lokalnim proizvodima

Event dates Number of participants Log in
28.10.2024. - 28.10.2024. - Application
ODGOĐENO: Robert Perić - Choccolatteria za profesionalce - čokoladni bomboni s lokalnim proizvodima

Ova specijalizirana radionica posvećena je izradi čokoladnih bombona (pralina) te je namijenjena profesionalnim slastičarima koji žele unaprijediti svoje vještine i obogatiti ponudu svojih objekata. Radionica pruža jedinstvenu priliku za učenje o različitim vrstama čokolade i njihovoj primjeni, kao i o osnovnim tehnikama izrade čokoladnih bombona, uključujući temperiranje čokolade koje omogućava postizanje savršenog sjaja i hrskavosti. Pod vodstvom Roberta Perića, maestra chocolatiera, polaznici će se upoznati s raznim oblicima i kalupima za čokoladne bombone, a poseban fokus bit će na korištenju nadjeva i punjenja s lokalnim sastojcima, čime će se naglasiti regionalnost namirnica. Tijekom radionice polaznici će naučiti kako se pripremaju različita punjenja poput ganachea, karamele i voćnih filova, uz kreativne mogućnosti koje nude lokalni sastojci. Tehnike dekoracije, uključujući bojanje i ukrašavanje bombona, također će biti dio programa. Ova radionica pruža savršenu priliku za razvijanje kreativnosti i inovativnosti u dizajnu čokoladnih bombona, a sudionici će steći dragocjeno znanje koje će im pomoći da unaprijede svoje profesionalne vještine.

Cijena: 140,00 EUR za polaznike iz Istre i 280,00 EUR za polaznike izvan Istre.

Radionica je odgođena, novi datum će biti objavljen pravovremeno. 

Event dates Number of participants Log in
28.10.2024. - 28.10.2024. - Application

Share