KeyQ+ kapitalizacija je projekta Key Q, financiran europskim sredstvima u sklopu kojeg je osnovan Edukacijski gastronomski centar Istre na Gortanovom Brijegu. Cilj projekta KeyQ+ bio je povećanje turističke ponude prekograničnog područja razvojem jedinstvenog turističkog proizvoda na bazi zajedničke kulturne i … More info


871,925.00 €
Project value
203,820.00 €
Budget AZRRI

Opći cilj projekta MEDFEST bio je stvaranje ili poboljšanje postojeće strategije za održivi razvoj turizma temeljene na tradicionalnim običajima, lokalnoj poljoprivrednoj proizvodnji i ponudi, te gastronomskim specijalitetima područja Sredozemlja. Ambicija projekta je stvoriti ili poboljšati održive turističke destinacije temeljene na … More info


2,218,473.66 €
Project value
253,753.61 €
Budget AZRRI

Ovim se projektom nastavio rad započet prethodnim projektom pod nazivom WELLFOOD, posvećen jačanju inovacijskih kapaciteta, s naglaskom na poljoprivredno-prehrambeno-turistički sektor, poticanjem veza između poduzeća, RTD inovacijskih Centara (Centar za istraživanje i razvoj tehnologija) - proizvođača - potrošača kao stupa za … More info


811,193.18 €
Project value
83,664.30 €
Budget AZRRI

Odlukom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta kao posredničkog tijela, odobreno je financiranje projekta pod nazivom “Novo znanje za buduće zvanje” kojim je Pučko otvoreno učilište Pazin u suradnji s partnerima na projektu, radilo na razvoju tri nova obrazovna programa usmjerena … More info


1,318,361.22 kn
Project value
41,322.33 kn
Budget AZRRI

Projekt CAVA bio je orijentiran na sektor poljoprivrede, gastronomije i turizma te imao je za cilj poboljšanje poljoprivredno-prehrambenih proizvoda i tipične gastronomske kulture kao područja razvoja poslovanja te povećanje zapošljivosti. Projektom  utjecalo na poduzetničke (kreativnost, proaktivnost i duh poduzetništva) i … More info


429,899.80 €
Project value
56,784.00 €
Budget AZRRI