2024 - Jesenski ciklus
NOVI TERMIN: David Skoko - Urban street food – Zašto je bitno ribu i morske plodove predstavljati na jednostavan i kreativan način
Event dates | Number of participants | Log in |
---|---|---|
03.12.2024. - 03.12.2024. | - | Application |
Kako ponuditi atraktivna, maštovita riblja jela koja su praktična za konzumaciju i cjenovno prihvatljiva? Iako naizgled jednostavna, ova ideja može biti izazovna u praksi. Srećom, David Skoko polaznicima će pružiti alate, savjete i znanja kako ribu i morske plodove pretvoriti u zanimljive street food formate. Svi koji žele ponuditi takav koncept često nailaze na prepreku jer Hrvati još uvijek radije biraju proizvode prelijepljene nizom deklaracija, nego lokalne i svježe namirnice, a većina prehrane i dalje se temelji na mesu. Skoko će također podijeliti svoje znanje o tome kako si olakšati posao prilikom filetiranja i otkoštavanja, koliko je važna priprema i kako je pravilno provesti kako bi proces bio što kvalitetniji i brži. Jela karakteristična za svjetske kuhinje, poput tortilja, "bowla" i peciva od parenog tijesta, mogu se jednostavno pripremiti i s lokalnim namirnicama — važno je razmišljati drugačije. Primjerice, filetirani inćuni u tempuri posluženi s coleslaw salatom ili morski pas u bao pecivu mogu biti vrlo atraktivan dio street food jelovnika, temeljen na lokalnim namirnicama. Očekuje vas zanimljivo putovanje uz jedinstvenog i izuzetnog stručnjaka.
Cijena: 120,00 EUR za polaznike iz Istre i 240,00 EUR za polaznike izvan Istre
POČETAK RADIONICE: 09:00h
Event dates | Number of participants | Log in |
---|---|---|
03.12.2024. - 03.12.2024. | - | Application |