2025 - Autumn Season
Robert Perić: Precision and Balance – Mini Tarts and Sweet Monoporcions
Event dates | Number of participants | Log in |
---|---|---|
28.10.2025. - 28.10.2025. | 12 | Application |

Dobri duh EGCI-a i maestro čokolade, Robert Perić, već je godinama omiljeni predavač koji sipa znanje iz rukava i inspirira generacije slastičara. Jedan zalogaj kod njega uvijek govori više od cijele torte. Na ovoj radionici uvodi vas u umjetnost mono porcija: minijaturnih deserata i mini tartova koji spajaju estetiku i okus, tehniku i emociju. Naučit ćete kako slojevito graditi desert – od podloge i mousseva do glazura, tartova i hrskavih elemenata – i pritom održati savršen balans.
Poseban naglasak bit će na mini tartevima kao formatu koji osvaja svojom elegancijom i praktičnošću: idealni za cateringe, bistroe i fine dining, oni spajaju ekonomičnost i visoku atraktivnost. Radionica je i tehnička i poslovno korisna: ovakvi formati mogu povećati atraktivnost ponude, olakšati kontrolu troškova i smanjiti otpad. Robert će podijeliti iskustva koja su ga proslavila kao majstora preciznosti, ali i dati vam inspiraciju i sigurnost da svaka vaša kreacija postane zaštitni znak kojim se ponosite.
Datum i vrijeme održavanja radionice: Utorak, 28. 10. 2025. u 15:00 h (predviđeno trajanje radionice 6-7 sati)
Cijena: 240,00 EUR (120,00 EUR za polaznike s područja Istarske županije)
Event dates | Number of participants | Log in |
---|---|---|
28.10.2025. - 28.10.2025. | 12 | Application |