2021 - Jesenski ciklus
Napredno slastičarstvo - tijesta
| Event dates | Number of participants | Log in | 
|---|---|---|
| 22.11.2021. - 22.11.2021. | 12 | Registrations completed | 
 
                            
                        
                        Treća slastičarska radionica u jesenskom ciklusu bavit će se tematikom tijesta u naprednom slastičarstvu. Radionica će biti održana pod vodstvom Roberta Perića, Maestra Choccolatiera i profesora slastičarstva s dugogodišnjim iskustvom u edukacijama na tematiku tradicionalnih slastičarskih tehnika u kreiranju modernih slastica lokalnog karaktera. Brašno, jaja, voda i masnoća osnovni su sastojci za pripremu najraznovrsnijih tijesta odnosno slastica. Međusoban omjer četiri navedene namirnice definira vrstu tijesta a samim time okus i teksturu slastice. Varijacije u kombinaciji su bezbrojne o čemu će Robert Perić, jedan od najboljih hrvatskih slastičara, voditi naprednu radionicu i upoznati polaznike s različitim tijestima kao i njihovom ulogom u nastajanju vrhunskih slastica i deserata.
Cijena radionice po osobi: 1,200,00 kn
| Event dates | Number of participants | Log in | 
|---|
 
	 
    