2022 - Proljetni ciklus
Moderni reinterpretirani istarski deserti i kokteli s lokalnim alkoholima
Event dates | Number of participants | Log in |
---|---|---|
04.04.2022. - 04.04.2022. | 12 | Registrations completed |
U proljetnom ciklusu te općenito u djelovanju Edukacijsko gastronomskog centra, po prvi puta će se održati specifična ugostiteljsko-kuharsko radionica koja će baviti osmišljavanjem autentičnih istarskih deserata koji se sljubljuju s koktelima istarskog karaktera. Cilj radionice je modernizacija i reinterpretacija tradicionalnih istarskih deserata, valorizacija lokalnih namirnica u prezentaciji deserata te uparivanje deserata s koktelima na bazi lokalnih sastojaka. Radionica je namijenjena slastičarima i barmenima s ciljem uvođenja novih ideja u slastičarstvo i miksologiju kroz kreativnost i umjetnost u stvaranju deserata te kroz miješanje pića s lokalnim sastojcima i prezentacijom novih okusa. Radionica će biti održana pod vodstvom zanimljivog kreativnog dua, Maestra Choccolatiera i profesora slastičarstva Roberta Perića i profesora ugostiteljstva Igora Černjula. Vjerujemo kako upravo ova radionica će djelatnicima ugostiteljsko-turističkog sektora pružiti edukaciju kojom će moći proširiti ponudu u svojim objektima kreativnim desertima i još ukusnijim koktelima istarskog podneblja.
Cijena radionice po osobi: 1.400,00 kn
Event dates | Number of participants | Log in |
---|