2023 - Proljetni ciklus
Kreativna jela glavonožaca
Event dates | Number of participants | Log in |
---|---|---|
13.03.2023. - 13.03.2023. | 12 | Registrations completed |
Ovogodišnji ciklus kuharskih radionica otvara vrhunski kuhar i veliki poznavatelj ribe i morskih plodova, David Skoko iz poznate Bateline u Banjolama. Prva radionica riblje tematike bit će posvećena glavonošcima odnosno njihovoj dodatnoj gastronomskoj valorizaciji s ciljem oplemenjivanja njihovih nutritivnih i senzornih osobina. Sipa, sipica, bobić, lignja, lignjun, lignjica, liganj i hobotnice dio su roda glavonožaca zastupljenih u Jadranu, a tema su ove kuharske radionice s ciljem njihovog detaljnijeg upoznavanja i njihove valorizacije putem inovativnih jela. Glavonošci se mogu ukomponirati u predjelima i glavnim jelima te uz pravilno sljubljivanje s drugim namirnicama, mogu postati vrhunska nutritivna jela. U lokalnoj gastronomiji uglavnom su prisutni u jednostavnim jelima a ovom radionicom chef David Skoko želi im dati na važnosti i upoznati polaznike sa svojim kreativnim idejama oko njihove kulinarske i prehrambene iskoristivosti.
Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.
Početak radionice: 09:00 h
Trajanje: 6-8h
Cijena radionice po osobi: 220,00 EUR
Event dates | Number of participants | Log in |
---|