2024 - Proljetni ciklus

Japanske tehnike pripreme hrane u službi lokalnih namirnica - Saša Pribičević

Event dates Number of participants Log in
25.03.2024. - 25.03.2024. - Registrations completed
Japanske tehnike pripreme hrane u službi lokalnih namirnica - Saša Pribičević

Japanska kuhinja nadaleko je poznata u cijelom svijetu, a svoje korijenje pustila je i u hotelu Lone u Rovinju odnosno restoranu Tekka. Nećemo pogriješiti ako među pojmove japanske kuhinje, harmonije i prirode stavimo znak jednakosti. Japanci gaje veliko poštovanje prema namirnici i prema ritualu pripremi jela. Saša Pribičević je nenadmašan stručnjak u Hrvatskoj kad je riječ o japanskoj kuhinji i tehnikama. Za vrijeme njegovog angažmana lošinjski restoran Matsunoki bio je jedan od najboljih restorana u Hrvatskoj. Prije gotovo tri godine prihvatio je angažman u rovinjskom Loneu gdje je otvorena istarska ekspozitura restorana Tekka koji je sjajan. Polaznicima radionice u AZRRI-ju, Pribičević će pokazati kako određenim azijskim tehnikama, a lokalnim namirnicama pripremiti divna jela koja imaju poveznicu s autohtonom gastronomskom pričom i nasljeđem.

 

Cijena radionice iznosi 240,00 EUR (Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%)

Event dates Number of participants Log in

Share