2022 - Jesenski ciklus
Morske kreativne pašte
Event dates | Number of participants | Log in |
---|---|---|
07.11.2022. - 07.11.2022. | 12 | Registrations completed |
29.11.2022. - 29.11.2022. | 12 | Registrations completed |
U tradicionalnoj mediteranskoj gastronomiji, tjestenine su nezaobilazni dio jelovnika mnogih konoba, restorana, hotela i ostalih ugostiteljskih objekata. Tjestenine se uglavnom serviraju kao toplo predjelo prije glavnih jela no vrlo često su i jedini slijed kojeg gosti odabiru upravo zbog mogućnosti kreiranja raznih umaka kojim se oplemenjuju. Ova će se radionica temeljiti na osmišljavanju kreativnih tjestenina i umaka na bazi ribe i morskih plodova te potaknuti maštu kuharima polaznicima radionice. Chef David Skoko upravo je u svojoj konobi Batelina do savršenstva dotjerao pripremu i kuhanje umaka sa sezonskom i dnevno dostupnom ribom ili morskim plodovima, odnosno kreiranjem pašta s obzirom na dnevni izlov ribara. Upravo zbog svojeg širokog spektra znanja, posvećenosti ribljoj i morskoj tematici te iskorištavanju potencijala pojedinih namirnica, chef David Skoko će ovom radionicom unijeti osvježenje u jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica.
Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.
Početak radionice: 09:00 h
Trajanje: 6-8h
Cijena radionice po osobi: 1.600,00 kn
Event dates | Number of participants | Log in |
---|