Morske kreativne pašte

Event dates Number of participants Log in
07.11.2022. - 07.11.2022. 12 Registrations completed
29.11.2022. - 29.11.2022. 12 Registrations completed
Morske kreativne pašte

U tradicionalnoj mediteranskoj gastronomiji, tjestenine su nezaobilazni dio jelovnika mnogih konoba, restorana, hotela i ostalih ugostiteljskih objekata. Tjestenine se uglavnom serviraju kao toplo predjelo prije glavnih jela no vrlo često su i jedini slijed kojeg gosti odabiru upravo zbog mogućnosti kreiranja raznih umaka kojim se oplemenjuju. Ova će se radionica temeljiti na osmišljavanju kreativnih tjestenina i umaka na bazi ribe i morskih plodova te potaknuti maštu kuharima polaznicima radionice. Chef David Skoko upravo je u svojoj konobi Batelina do savršenstva dotjerao pripremu i kuhanje umaka sa sezonskom i dnevno dostupnom ribom ili morskim plodovima, odnosno kreiranjem pašta s obzirom na dnevni izlov ribara.  Upravo zbog svojeg širokog spektra znanja, posvećenosti ribljoj i morskoj tematici te iskorištavanju potencijala pojedinih namirnica, chef David Skoko će ovom radionicom unijeti osvježenje u jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica.

Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.

Početak radionice: 09:00 h

Trajanje: 6-8h

Cijena radionice po osobi: 1.600,00 kn

David Skoko

David Skoko

Predavač

Event dates Number of participants Log in

Share