Mobile menu logo
  • Workshop registration
  • Education
    • Workshops
    • Education modules
    • Education-culinary workshop cycles
    • Workshop chef mentors
  • Autochthonous products
  • EGCI experiences
    • Cooking class for Istrian gastronomy lovers
    • From Farm to Fork
  • Cooperation
  • EU projects
    • Current EU projects
    • Implemented EU projects
  • Tastes of Istria
  • About us
  • News
  • Media
  • Contact
  • hr
  • en
Logo
  • About us
  • News
  • Media
  • Contact
  • Workshop registration
  • hr
  • en
  • Education
    • Workshops
    • Education modules
    • Education-culinary workshop cycles
    • Workshop chef mentors
  • Autochthonous products
  • EGCI experiences
    • Cooking class for Istrian gastronomy lovers
    • From Farm to Fork
  • Cooperation
  • EU projects
    • Current EU projects
    • Implemented EU projects
  • Tastes of Istria

Photo gallery

2022. godina

Proljetni ciklus 2022. godine
Jesenski ciklus 2022. godine

2021. godina

Proljetni ciklus 2021. godine
Jesenski ciklus 2021. godine

2020. godina

Jesenski ciklus 2020. godine

2019. godina

Proljetni ciklus 2019. godine
Jesenski ciklus 2019. godine

2018. godina

Proljetni ciklus 2018. godine
Jesenski ciklus 2018. godine

2017. godina

Proljetni ciklus 2017. godine
Jesenski ciklus 2017. godine

2016. godina

Jesenski ciklus 2016. godine

Calendar

19.11.2025. - 19.11.2025.

2025 - Autumn Season

Emil Perdec: The Secret of Price and Quality – Why Are Some Wines More Expensive Than Others?

Emil Perdec, jedan od najistaknutijih hrvatskih sommeliera i voditelj vinskih programa u poznatim hotelima, povest …

More info
24.11.2025. - 24.11.2025.

2025 - Autumn Season

The Cooking Philosophy of Jeffrey Vella: Precision and the Story of the Plate

Jeffrey Vella vraća se u EGCI kao već afirmirano ime europske gastronomije. Rođen na Malti, …

More info
26.11.2025. - 26.11.2025.

2025 - Autumn Season

H rvoje Zirojević:In Miniature - Croatian Traditional Gastronomy

Hrvoje Zirojević jedan je od najistaknutijih hrvatskih chefova, poznat po svojoj posvećenosti hrvatskoj kulinarskoj baštini …

More info
02.12.2025. - 02.12.2025.

2025 - Autumn Season

Domagoj Trusić (Hug&Punch) & Robert Perić: Coffee and Sweet-Savory Bites – A Dialogue of Flavors

Kod Robija Perića i Domagoja Trusića sve kreće od jednostavne ideje – dobre kave. One …

More info
03.12.2025. - 03.12.2025.

2025 - Autumn Season

Marijo Čepek: A New Era of Side Dishes

Marijo Čepek priprema radionicu koja pokazuje kako prilog postaje “game changer” menija: od sporedne uloge …

More info
Vidi sve radionice

Multimedija

BROŠURE
VIDEO
FOTOGRAFIJE
Logo
Address

Gortanov brijeg 1
52000 Pazin
How to reach us

Contact

+385 (0)52 351 596
edukacije@azrri.hr

Copyright Edukacijski gastronomski centar Istre © 2025. - All rights reserved