Novosti Arhiva novosti
Calendar
05.11.2024. - 06.11.2024.
2024 - Jesenski ciklus
Suzana Kvesić – Kreativni restoranski deserti u kombinaciji s lokalnim namirnicama (dvodnevna radionica)
Ova specijalizirana slastičarska radionica fokusira se na kreiranje inovativnih restoranskih deserata koristeći lokalne i sezonske …
13.11.2024. - 13.11.2024.
2024 - Jesenski ciklus
Sanja Krmpotić - Lojalan djelatnik, lojalan gost
Najvažniji cilj svakog uspješnog poslovanja je privući i zadržati svoje klijente, jer lojalni klijenti donose …
25.11.2024. - 25.11.2024.
2024 - Jesenski ciklus
David Skoko - Jela od glavonošaca na kreativan način s no waste konceptom
Danas se mnogo priča o no waste i zero waste pristupu te važnosti maksimalne iskoristivosti …
26.11.2024. - 26.11.2024.
2024 - Jesenski ciklus
NOVI TERMIN: Marijo Čepek – Europski mesni klasici u lokalnom gastronomskom kontekstu
Koliko zapravo poznajete tradicionalna europska jela i koliko su ona važna kao temelj profesionalnog kuhanja? …
02.12.2024. - 02.12.2024.
2024 - Jesenski ciklus
NOVI TERMIN: Robert Perić - Choccolatteria za profesionalce - čokoladni bomboni s lokalnim proizvodima
Ova specijalizirana radionica posvećena je izradi čokoladnih bombona (pralina) te je namijenjena profesionalnim slastičarima koji …