Novosti Arhiva novosti
Calendar
19.03.2024. - 19.03.2024.
2024 - Proljetni ciklus
Pâte à choux – slastičarska radionica – Robert Perić
Pâte à choux (izgovara se pat-a-shoo) je francuska vrsta tijesta koja se koristi za pripremu …
21.03.2024. - 21.03.2024.
2024 - Proljetni ciklus
Neki novi rezovi boškarina, kako dodatno valorizirati vrhunsko meso - Zdravko Tomšić
Obradu i pripremu mesa kuharska struka definira sukladno pojedinoj anatomskoj poziciji mesa i njenoj životnoj …
26.03.2024. - 26.03.2024.
2024 - Proljetni ciklus
Slastičarske kreme, savršenstvo slatkih tekstura – Robert Perić
Slastičarske kreme predstavljaju raznovrsnu skupinu sastojaka koje se koriste za dodavanje bogatstva, glatkoće i različitih …
27.03.2024. - 27.03.2024.
2024 - Proljetni ciklus
Terine - stari / novi trendovi – Zašto je terina odličan izbor za hladno predjelo? – Zdravko Tomšić
Terrina je gastronomski izraz koji se koristi za različite vrste jela koja se pripremaju u …
11.04.2024. - 11.04.2024.
2024 - Proljetni ciklus
Pansionski buffet kreiran na mjeru lokanih i sezonskih proizvoda – Zdravko Tomšić
Ova radionica namijenjena je svim hotelima odnosno hotelskim kuharima koji svoju ponudu temelje na jelima …