Novosti Arhiva novosti
Calendar
28.09.2023. - 28.09.2023.
ODGOĐENO ZA PROLJETNI CIKLUS 2024! Mario Mihelj - Kreativna gastronomija Marija Mihelja
Mario Mihelj popularizirao je jela Latinske Amerike u Hrvatskoj. Ipak, budući da smo mi usmjereni …
18.10.2023. - 18.10.2023.
Priska Thuring - Šafran, najskuplji začin na svijetu iz Istre i Opg Černjeka
Priska Thuring je veliko ime hrvatske gastro scene koja unosi svoj pečat u svaki angažman …
24.10.2023. - 24.10.2023.
Robert Perić - „Verrines“ deserti u čašicama
Kako kvalitetno koncipirati slatki dio u cateringu ili na bilo kojem događanju? Koje kreme su …
30.10.2023. - 30.10.2023.
POPUNJENO! Maša Salopek - Kreativno slastičarstvo Maše Salopek
RADIONICA POPUNJENA! Za kreativno slastičarstvo ne trebaju vam skupi sastojci i možete zaboraviti na najskuplje …
31.10.2023. - 31.10.2023.
Matija Bogdan - Jesensko zeljasto povrće
Tko bi pomislio da se od običnog peršina može napraviti fantastično jelo ili naizgled dosadnu …