2020 - Jesenski ciklus
Povezivanje moderne mediteranske kuhinje s koktelima lokalnog karaktera
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
06.10.2020. - 06.10.2020. | 12 | Prijave završene |
U ovogodišnjem jesenskom ciklusu po prvi puta održat će se „food and cocktail pairing“ radionica, na kojoj će chef Deni Srdoč i kreativni barmen Filip Pleteš predstaviti svjetske trendove visoke gastronomije i ugostiteljstva. Brand Advocacy Manager za Brown Forman Filip Pleteš, s više od 12 godina iskustva, u svojoj karijeri radio je kao barmen, sommelier, bar manager, te je u Hrvatskoj na Chef Stage-u napravio prvi food and cocktail pairing. Chef restorana „Draga di Lovrana“ Deni Srdoč, ujedno poznat kao najmlađi Michelinov kuhar, u jesenskom ciklusu 2019. godine održao je dvije radionice, prikazavši svoju viziju kreativne gastronomije. Na ovoj nadasve inovativnoj radionici, chef Deni Srdoč i kreativni barmen Filip Pleteš demonstrirat će kombinacije kreativnih jela s koktelima, prateći najveće svjetske trendove u gastronomiji. Radionica će se baviti tematikom uparivanja hrane i koktela baziranih na lokalnim autohtonim namirnicama tako da će se svako jelo upariti s dvije vrste koktela.
Cilj ove vrste radionice jest pružanje ideja i kreativnih smjerova te stjecanje iskustva tako da polaznici mogu biti samostalni u stvaranju vlastitih jelovnika uparenih s koktelima lokalnog karaktera.
Cijena radionice po osobi: 1.800,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|