KeyQ+ kapitalizacija je projekta Key Q, financiran europskim sredstvima u sklopu kojeg je osnovan Edukacijski gastronomski centar Istre na Gortanovom Brijegu. Cilj projekta KeyQ+ bio je povećanje turističke ponude prekograničnog područja razvojem jedinstvenog turističkog proizvoda na bazi zajedničke kulturne i … Više informacija


871.925,00 €
Ukupna vrijednost projekta
203.820,00 €
Budžet AZRRI

Opći cilj projekta MEDFEST bio je stvaranje ili poboljšanje postojeće strategije za održivi razvoj turizma temeljene na tradicionalnim običajima, lokalnoj poljoprivrednoj proizvodnji i ponudi, te gastronomskim specijalitetima područja Sredozemlja. Ambicija projekta je stvoriti ili poboljšati održive turističke destinacije temeljene na … Više informacija


2.218.473,66 €
Ukupna vrijednost projekta
253.753,61 €
Budžet AZRRI

Ovim se projektom nastavio rad započet prethodnim projektom pod nazivom WELLFOOD, posvećen jačanju inovacijskih kapaciteta, s naglaskom na poljoprivredno-prehrambeno-turistički sektor, poticanjem veza između poduzeća, RTD inovacijskih Centara (Centar za istraživanje i razvoj tehnologija) - proizvođača - potrošača kao stupa za … Više informacija


811.193,18 €
Ukupna vrijednost projekta
83.664,30 €
Budžet AZRRI

Odlukom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta kao posredničkog tijela, odobreno je financiranje projekta pod nazivom “Novo znanje za buduće zvanje” kojim je Pučko otvoreno učilište Pazin u suradnji s partnerima na projektu, radilo na razvoju tri nova obrazovna programa usmjerena … Više informacija


1.318.361,22 kn
Ukupna vrijednost projekta
41.322,33 kn
Budžet AZRRI

Projekt CAVA bio je orijentiran na sektor poljoprivrede, gastronomije i turizma te imao je za cilj poboljšanje poljoprivredno-prehrambenih proizvoda i tipične gastronomske kulture kao područja razvoja poslovanja te povećanje zapošljivosti. Projektom  utjecalo na poduzetničke (kreativnost, proaktivnost i duh poduzetništva) i … Više informacija


429.899,80 €
Ukupna vrijednost projekta
56.784,00 €
Budžet AZRRI