


MATIJA BOGDAN, MANO Lojalnost restoranu najvažnija je za uspjeh chefa – Intervju portal Kult Plave Kamenice
U znaku početka proljetnog ciklusa edukacijsko-kuharskih radionica 2021. godine, objavljen je intervju s hrvatskim chefom Matija Bogdanom, koji će ujedno …
Predstavljen proljetni ciklus radionica 2021. godine na tiskovnoj konferenciji u sjedištu Obrtničke komore IŽ
Nadolazeći proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica predstavljen je u srijedu, 24. ožujka 2021. godine u Obrtničkoj komori Istarske županije. U sjedištu …
Najbolji istarski kuhari, uz gosta s iskustvom rada u restoranima s Michelinovim zvijezdicama, otkrit će dio svojih tajni na Gortanovom brijegu u Pazinu
U Edukacijsko gastronomskom centru Istre uskoro započinje proljetni ciklus upotpunjen inovativnim tematikama edukacijsko-kuharskih radionica, koje su namijenjene prvenstveno chefovima te …
Chefovi Matija Bogdan i Robert Hromalić nove su zvijezde AZRRI-jevih radionica
AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre objavila je najavu proljetnog ciklusa edukacijsko-kuharskih radionica 2021. godine, koje se provode sa svrhom kontinuirane …