2024 - Proljetni ciklus
2024 - Proljetni ciklus
2024 - Proljetni ciklus
Kreativno slastičarstvo - Maša Salopek
Za kreativno slastičarstvo ne trebaju vam skupi sastojci i možete zaboraviti na najskuplje francuske čokolade i zlatne listiće ako imate …Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
23.04.2024. - 23.04.2024. | - | Prijave završene |
2024 - Proljetni ciklus
Igor Jagodić – Sezonski meni restorana Strelec iz Ljubljane (1 Michelinova zvjezdica)
Igor Jagodić jedan je od najboljih i najtalentiranijih slovenskih chefova. Rane godine kulinarske karijere posvetio je usavršavanju te godinama iskustvo …Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
22.04.2024. - 22.04.2024. | - | Prijava |
2024 - Proljetni ciklus
Mario Mihelj – Njegovo veličanstvo - meso (inovativni pogled, tehnike i recepti)
Mario Mihelj je glavni chef vrlo popularnog zagrebačkog restorana Maredo, a krasi ga avangardno drugačiji pristup roštilju. Moderne reinterpretacije svjetskih …Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
16.04.2024. - 16.04.2024. | - | Prijava |
2024 - Proljetni ciklus
Pansionski buffet kreiran na mjeru lokanih i sezonskih proizvoda – Zdravko Tomšić
Ova radionica namijenjena je svim hotelima odnosno hotelskim kuharima koji svoju ponudu temelje na jelima sa buffet stola, a fokusirana …Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
11.04.2024. - 11.04.2024. | - | Prijava |
2024 - Proljetni ciklus
Janja Benić – Sourdough focaccia u restoranskim sustavima – lievito madre
Janja Benić, autorica bloga Janjolinka i edukatorica za sourdough tijesta od 2021. godine organizira i vodi kulinarske radionice za krafne …Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
09.04.2024. - 09.04.2024. | - | Prijave završene |