Mobile menu logo

Radionice

Dagnje u kreativnoj gastronomiji

Chef David Skoko, poznat po posvećenosti ribljoj i morskoj tematici te potpunoj iskoristivosti namirnica u jelima, otvorit će jesenski ciklus …
Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
25.10.2021. - 25.10.2021. 12 Prijave završene
30.11.2021. - 30.11.2021. 12 Prijave završene

Invazivne vrste Jadrana i njihov kulinarski potencijal

Chef David Skoko potječe iz obitelji koja se bavi ribarstvom već četiri generacije te uspješno putem svoje konobe priprema i …
Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
26.10.2021. - 26.10.2021. 12 Prijave završene
23.11.2021. - 23.11.2021. 12 Prijave završene

Gastronomija sirove hrane

Konzumacija sirove hrane posljednjih je godina svojevrsni trend iako se sirova hrana konzumira od prapovijesti. Današnje potrebe svakog vrhunskog ugostiteljskog …
Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
27.10.2021. - 27.10.2021. 12 Prijave završene
28.10.2021. - 28.10.2021. 12 Prijave završene

Gastronomija Michelinove zvjezdice

Deni Srdoč Predavač Biografija Deni Srdoč Predavač Karizmatični chef restorana „Draga di Lovrana“ (Lovran), Deni Srdoč, ujedno poznat kao najmlađi …
Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
04.11.2021. - 04.11.2021. 12 Prijave završene

Bezglutenske slastice

Bezglutenska prehrana danas čini standard uspješnog ugostiteljstva pa tako i bezglutenske slastice moraju naći posebno mjesto u desertima vrhunskih konoba, …
Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
09.11.2021. - 10.11.2021. 12 Prijave završene
Logo
Adresa

Gortanov brijeg 1
52000 Pazin
Kako do nas

Kontakt

+385 (0)52 351 596
edukacije@azrri.hr