Mobile menu logo

Radionice

Gof, lica i strijelka - predatorske ribe u gastronomiji

RADIONICA JE OTKAZANA! Uskoro više informacija o novom terminu. U ovogodišnjem jesenskom ciklusu, chef Robert Perić voditi će vrlo zanimljivu …
Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
31.10.2022. - 31.10.2022. 12 Prijave završene

Morske kreativne pašte

U tradicionalnoj mediteranskoj gastronomiji, tjestenine su nezaobilazni dio jelovnika mnogih konoba, restorana, hotela i ostalih ugostiteljskih objekata. Tjestenine se uglavnom …
Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
07.11.2022. - 07.11.2022. 12 Prijave završene
29.11.2022. - 29.11.2022. 12 Prijave završene

Bijeli menu - riba list

Druga radionica riblje tematike u ovogodišnjem jesenskom ciklusu obrađivat će ribu list te će se predstavit sve specifičnosti njezine upotrebe …
Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
08.11.2022. - 08.11.2022. 12 Prijave završene
30.11.2022. - 30.11.2022. 12 Prijave završene

Kreativna otočka kuhinja restorana Boškinac

Po prvi puta u Edukacijsko gastronomskom centru Istre održat će se radionica na kojoj će se predstaviti filozofija rada te …
Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
09.11.2022. - 09.11.2022. 12 Prijave završene

Mini slastice u modernom slastičarstvu

Moderno slastičarstvo kao i gastronomija u neprestanom su razvoju te često pomiču granice koje je potrebno pratiti edukacijama i usavršavanjima. …
Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
11.11.2022. - 11.11.2022. 12 Prijave završene
Logo
Adresa

Gortanov brijeg 1
52000 Pazin
Kako do nas

Kontakt

+385 (0)52 351 596
edukacije@azrri.hr