2024 - Proljetni ciklus
Mario Mihelj – Njegovo veličanstvo - meso (inovativni pogled, tehnike i recepti)
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
16.04.2024. - 16.04.2024. | - | Prijave završene |
Mario Mihelj je glavni chef vrlo popularnog zagrebačkog restorana Maredo, a krasi ga avangardno drugačiji pristup roštilju. Moderne reinterpretacije svjetskih okusa temeljene na bogatom iskustvu, najbolji sastojci, posvećenost okusima te originalne i maštovite recepture samo su neke od karakteristika Miheljevih jela. Na AZRRI-evoj radionici, Mihelj će napraviti pet jela s glavnim fokusom na meso. Ideja je pokazati kreativne pristupe mesu i stvaranju zanimljivih jela. Uz poznate komade mesa poput odrezaka i obrazina, Mihelj će pokazati i kako kreativno i maksimalno iskoristiti i neke druge manje popularne komade mesa poput jezika.
Cijena radionice iznosi 240,00 EUR (Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%)
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|