2024 - Proljetni ciklus

Mario Mihelj – Njegovo veličanstvo - meso (inovativni pogled, tehnike i recepti)

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
16.04.2024. - 16.04.2024. - Prijave završene
Mario Mihelj – Njegovo veličanstvo  - meso (inovativni pogled, tehnike i recepti)

Mario Mihelj je glavni chef vrlo popularnog zagrebačkog restorana Maredo, a krasi ga avangardno drugačiji pristup roštilju. Moderne reinterpretacije svjetskih okusa temeljene na bogatom iskustvu, najbolji sastojci, posvećenost okusima te originalne i maštovite recepture samo su neke od karakteristika Miheljevih jela. Na AZRRI-evoj radionici, Mihelj će napraviti pet jela s glavnim fokusom na meso. Ideja je pokazati kreativne pristupe mesu i stvaranju zanimljivih jela. Uz poznate komade mesa poput odrezaka i obrazina, Mihelj će pokazati i kako kreativno i maksimalno iskoristiti i neke druge manje popularne komade mesa poput jezika.

 

Cijena radionice iznosi 240,00 EUR (Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%)

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite