2024 - Proljetni ciklus
Igor Jagodić – Sezonski meni restorana Strelec iz Ljubljane (1 Michelinova zvjezdica)
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
22.04.2024. - 22.04.2024. | - | Prijave završene |

Igor Jagodić jedan je od najboljih i najtalentiranijih slovenskih chefova. Rane godine kulinarske karijere posvetio je usavršavanju te godinama iskustvo stjecao u hotelskim sustavima poput hotela Astoria na Bledu, Grand hotela Toplice i Vile Bled. Već više od deset godina vodi kuhinju restorana Strelec, a 2022. ulazi i u vlasničku strukturu. Strelec ima jednu Michelinovu zvjezdicu što nimalo ne čudi za Jagodićev renome s obzirom da je godinama bio član slovenske kuharske reprezentacije. Deset godina predaje i u Srednjoj ugostiteljsko-turističkoj školi u Ljubljani. Polaznici AZRRI-eve edukacije s Igorom Jagodićem imat će jedinstvenu priliku da pogledaju kako ovaj cijenjeni chef stvara jela s aktualnog sezonskog menija u svom restoranu ovjenčanom Michelinovom zvjezdicom. Jagodić će dakle pripremati 4-5 jela koja je posebno osmislio za meni koji će biti aktualan u proljetnim mjesecima u Strelecu. Ovo je jedinstvena prilika da polaznici vide kako se slaže meni u restoranu takvog renomea, prouče tehnike koje chef Jagodić radi te dobiju recepture za njegova originalna jela.
Cijena radionice iznosi 260,00 EUR (Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%)
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|