2024 - Proljetni ciklus
Maša Salopek - dodatna radionica
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
29.04.2024. - 29.04.2024. | - | Prijave završene |
Za kreativno slastičarstvo ne trebaju vam skupi sastojci i možete zaboraviti na najskuplje francuske čokolade i zlatne listiće ako imate maštu. Maša Salopek, najbolja slastičarka na svijetu po izboru The Best Chef Pastry Award 2021. godine, polaznicima će prezentirati alate i promijeniti percepciju kako od naizgled nezanimljivih sastojaka napraviti genijalne slastice. U Hiši Franko, slovenskom restoranu s tri Michelinove zvjezdice oduševila je goste mochijem od oskoruše, a najviše je uživala osmišljavati deserte od suludih biljaka koje je dobila od vrtlara, poput japonice. Maša Salopek kao head pastry chefica restorana Cap Aureo u hotelu Park u Rovinju i dalje je potrazi za nepoznatim i istinskim slastičarstvom. Svojom tvrdoglavošću i znatiželjom, željom za rastom i napredovanjem tjera je na učenje i preispitivanje vlastitih mogućnosti sve s ciljem kreiranja jedinstvenih i osebujnih deserata. Slastičarstvo traži pedantnost, ali nije lišeno mašte, a trenutno nitko na sceni to ne može prenijeti bolje od Maše Salopek.
Cijena radionice iznosi 250,00 EUR (Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%)
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|