2025 - Proljetni ciklus

Bruno Vokal: Kreativna gastronomija

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
18.03.2025. - 18.03.2025. - Prijave završene
Bruno Vokal: Kreativna gastronomija

Chef Bruno Vokal jedan je od najtalentiranijih mladih kuhara u Hrvatskoj. Iskustvo je stjecao u renomiranim restoranima u Austriji, Crnoj Gori i Ujedinjenom Kraljevstvu, a 2019. preuzeo je vodeću poziciju u zagrebačkom restoranu Noel, prvom s Michelinovom zvjezdicom u glavnom gradu. Njegova filozofija kuhanja temelji se na kreativnoj slobodi i eleganciji prirode, što se odražava u inovativnim jelima koja spajaju tradiciju i suvremene tehnike. Nakon uspjeha u Noelu, vratio se u dubrovački restoran 360, nastavljajući pomicati granice kreativne gastronomije. Radionica kreativne gastronomije s chefom Brunom Vokalom vodi polaznike u svijet visoke kuhinje, u kojem se tradicija susreće s modernim tehnikama i umjetničkim pristupom tanjuru. Polaznici će istražiti kako sezonske namirnice pretvoriti u sofisticirana jela dostojna fine dining restorana, uz fokus na vizualnu harmoniju i kompleksnost okusa. Naglasak je na preciznosti, vizualnoj harmoniji, inovaciji i kompleksnosti okusa, a sve pod vodstvom karizmatičnog chefa čija su jela prepoznata i nagrađena na najvišim gastronomskim razinama. Ova radionica idealna je za kuhare i entuzijaste koji žele nadograditi svoje znanje, proširiti kreativne horizonte i usvojiti vještine koje definiraju visoku gastronomiju.

Datum i vrijeme održavanja radionice: Utorak, 18. 3. 2025. u 09:00 h

Cijena: 140,00 EUR za polaznike iz Istre i 280,00 EUR za polaznike izvan Istre.

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite