2025 - Proljetni ciklus

Robert Perić: Kako pripremiti vrhunski rižoto i orzoto

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
24.03.2025. - 24.03.2025. - Prijave završene
Robert Perić: Kako pripremiti vrhunski rižoto i orzoto

Rižoto i orzoto, kremasta i aromatična jela mediteranske kuhinje, zahtijevaju preciznost i strpljenje, a njihova priprema često odlučuje o dojmu cijelog obroka. Na ovoj radionici savladat ćete tehnike pripreme savršenog rižota i orzota, uključujući odabir pravih sastojaka, pravilno kuhanje žitarica te balansiranje okusa. Uz stručno vodstvo otkrit ćete male tajne velikih chefova, ali i naučiti kako ovim jelima dodati osobni pečat –kroz odabir lokalnih sezonskih sastojaka, maštovite kombinacije okusa i vlastiti stil prezentacije. Istražit ćete kako prilagoditi rižoto i orzoto vlastitom stilu i podneblju, koristeći namirnice koje najbolje odražavaju terroir i kulinarsku tradiciju Istre. Radionicu vodi Robert Perić, profesor kuharstva i slastičarstva te executive chef LF cateringa, istaknuti mentor i dugogodišnji predavač u Edukacijsko gastronomskom centru Istre. Nositelj titule Maestro Cioccolatiere i stručnjak za reinterpretaciju lokalnih namirnica, Perić je sinonim za preciznost i kreativnost u kuhinji, omiljen među polaznicima svih generacija.

Datum i vrijeme održavanja radionice: Ponedjeljak, 24. 3. 2025. u 12:00 h

Cijena: 120,00 EUR za polaznike iz Istre i 240,00 EUR za polaznike izvan Istre.
 

Robert Perić

Robert Perić

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite