2025 - Proljetni ciklus
David Skoko i Marko Ristić: Kokteli na bazi lokalnih proizvoda i istarski riblji tapas
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
25.03.2025. - 25.03.2025. | - | Prijave završene |
01.04.2025. - 01.04.2025. | - | Prijava |

Kada se spoje strast prema ribljoj kuhinji i umijeće kreiranja koktela, nastaje iskustvo koje pomiče granice okusa. Chef David Skoko, iskusan mentor omiljen među polaznicima EGCI-ja, poznat je po energiji, strasti i kreativnom pristupu ribljoj gastronomiji. Njegova kuhinja spaja ribarske tradicije s modernim tehnikama, privlačeći one koji žele dublje razumjeti riblja jela. Uz njega će radionicu voditi Marko Ristić, nagrađivani istarski mixolog koji kroz koktele priča priču o regiji. Kombinirajući lokalne sastojke s inovativnim tehnikama, Marko će pokazati kako destilati, svježe bilje i začini mogu postati osnova za vrhunske koktele u savršenom spoju s ribljim delicijama. Polaznici će otkriti kako istarske autohtone namirnice postaju ključni elementi ribljih tapasa – zalogaja koji kombiniraju tradiciju i suvremeni gastronomski pristup. Radionica pruža priliku za istraživanje novih tehnika, razumijevanje priča i okusa te otkrivanje sinergije hrane i pića. Namijenjena je profesionalcima i entuzijastima željnima novih znanja, koja obogaćuju kulinarski repertoar i doživljaj.
Datum i vrijeme održavanja radionice: Utorak, 25. 3. 2025. u 09:00 h
Cijena: 130,00 EUR za polaznike iz Istre i 260,00 EUR za polaznike izvan Istre.
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
01.04.2025. - 01.04.2025. | - | Prijava |