2025 - Proljetni ciklus
Bernard Korak: Kreativnost bez kompromisa: održiva gastronomija
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
14.04.2025. - 14.04.2025. | - | Prijava |

Pridružite se ekskluzivnoj radionici pod vodstvom chefa Bernarda Koraka, vizionara hrvatske gastronomije čiji je restoran Korak na Plešivici ovjenčan prestižnom Michelinovom zvjezdicom i prvom Zelenom Michelinovom zvjezdicom u Hrvatskoj. Nakon usavršavanja uz kulinarske ikone poput Ane Roš i Massima Botture, chef Korak stvorio je filozofiju kuhanja koja kombinira terroir, sezonalnost i zero-waste pristup. Ova radionica pruža priliku profesionalnim kuharima da prodube svoje razumijevanje cirkularne gastronomije kroz inovativne tehnike i autorske koncepte. Kroz praktičan rad, chef Korak će demonstrirati kako maksimalno iskoristiti svaku namirnicu, od korijena do lista, bez kompromisa po pitanju vrhunske gastronomije. Fokus će biti na pristupima koji naglašavaju održivost, ljubav prema planetu i kreativnost u visokoj gastronomiji, uz prezentaciju jela koja poštuju okoliš i redefiniraju održivost u visokoj kuhinji. Ovo je prilika za kuhare koji žele pomaknuti granice i implementirati održive prakse na najvišoj razini gastronomije. Broj mjesta je ograničen – rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.
Datum i vrijeme održavanja radionice: Ponedjeljak, 14. 4. 2025. u 09:00 h
Cijena: 140,00 EUR za polaznike iz Istre i 280,00 EUR za polaznike izvan Istre.
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
14.04.2025. - 14.04.2025. | - | Prijava |