2025 - Proljetni ciklus

ZATVORENE PRIJAVE: Maša Salopek: Redefiniranje slatkog: Povrće u vrhunskim desertima

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
28.04.2025. - 28.04.2025. - Prijave završene
ZATVORENE PRIJAVE: Maša Salopek: Redefiniranje slatkog: Povrće u vrhunskim desertima

Ponekad najbolji deserti dolaze iz neočekivanih kombinacija. Na ovoj ekskluzivnoj radionici, Maša Salopek, dobitnica nagrade The Best Chef Pastry Award 2021. i jedna od najinovativnijih slastičarki današnjice, otkrit će kako povrće može postati ključan sastojak vrhunskih deserata. Maša, koja je u Hiši Franko oduševila goste svojim hrabrim kombinacijama, danas vodi slastičarski tim restorana Cap Aureo u Rovinju, gdje pomiče granice slastičarske umjetnosti, a polaznike radionice u EGCI-u provest će kroz svijet u kojem deserti nisu samo slatki - oni su odvažni, slojeviti i nezaboravni. Na ovoj radionici istražit ćete kako skladno kombinirati okuse, eksperimentirati s teksturama i pretvoriti sezonsko povrće u sofisticirane slastice. Prirodna slatkoća i jedinstvena struktura povrća otvaraju vrata novim dimenzijama okusa, stvarajući deserte koji iznenađuju i osvajaju. Ovo nije samo prilika za usvajanje novih tehnika, to je prilika da zavirite u um jedne od naših najintrigantnijih slastičarki i otkrijete kako nastaju deserti koji osvajaju sva osjetila, izgledom, teksturom i savršenim skladom okusa. Očekujte hrabre kombinacije, nova znanja i inspiraciju koja će promijeniti vaš pogled na slastičarstvo!

Datum i vrijeme održavanja radionice: Ponedjeljak, 28. 4. 2025. u 09:00 h
Cijena: 130,00 EUR za polaznike iz Istre i 260,00 EUR za polaznike izvan Istre.

 

POPUNJENO

Maša Salopek

Maša Salopek

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite