2025 - Proljetni ciklus

Obiteljski hotel i restoran San Rocco: Filozofija uspjeha obitelji Fernetich: Vrhunski lokalni proizvodi kao temelj kreativne gastronomije

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
29.04.2025. - 29.04.2025. - Prijava
Obiteljski hotel i restoran San Rocco: Filozofija uspjeha obitelji Fernetich: Vrhunski lokalni proizvodi kao temelj kreativne gastronomije

Na istarskom poluotoku, u Brtonigli, smjestio se San Rocco – boutique hotel i restoran poznat po vrhunskoj gastronomiji i istarskoj gostoljubivosti. Obitelj Fernetich već generacijama njeguje autentične okuse i visoku kuhinju, spajajući lokalne sastojke s modernim tehnikama. San Rocco je dio prestižnih svjetskih gastronomskih udruga poput Jeunes Restaurateurs d'Europe i prepoznat u vodičima Michelin i Gault & Millau. Polaznici radionice imat će priliku zavirii iza kulisa uspjeha San Rocca te otkriti kako obiteljski restoran može postati nezaobilazna gastronomska destinacija. Članovi obitelji Fernetich podijelit će svoju poslovnu filozofiju te objasniti kako održavaju vrhunsku kvalitetu kroz pomno birane lokalne proizvode, suradnju s proizvođačima i inovativan pristup tradiciji. Radionica pruža uvid u stvaranje prepoznatljivog gastronomskog identiteta i balansiranje između tradicije i suvremenih trendova. Bilo da vodite restoran, razvijate vlastiti brend ili želite dublje razumjeti vrhunsku gastronomiju, ova radionica donijet će vam dragocjene smjernice i inspiraciju.

Datum i vrijeme održavanja radionice: Utorak, 29. 4. 2025. u 09:00 h

Cijena: 120,00 EUR za polaznike iz Istre i 240,00 EUR za polaznike izvan Istre.
 

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
29.04.2025. - 29.04.2025. - Prijava

Podijelite