2025 - Jesenski ciklus

David Skoko: Jednostavno i nezaboravno: Riba i more u bistro stilu

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
04.11.2025. - 04.11.2025. 12 Prijava
David Skoko: Jednostavno i nezaboravno: Riba i more u bistro stilu

David Skoko zna kako od ribe stvoriti jela koja će ispričati priču mora i u njoj pronaći nove nijanse okusa. Kao jedan od najpoznatijih promotora mediteranske kuhinje i rado viđen gost GECIjevih radionica, Skoko uvijek uvijek donosi novu perspektivu. Njegova će vas radionica ove jeseni provesti kroz svijet bistro gastronomije - svijeta u kojem se traži savršeni balans između brzine servisa i jasnoće okusa.  Umjesto ponavljanja istih recepata, Skoko gradi priču o jelovnicima koji se oslanjaju na ono što taj dan nudi tržnica i more. Polaznicima prenosi filozofiju jednostavnosti i održivosti: kako iz poštovanja prema svakom ulovu oblikovati jela koja nose karakter i autentičnost, bez nepotrebnih komplikacija. Radionica nudi pogled iza kulisa Skokine kreativnosti i daje inspiraciju za oblikovanje jelovnika koji ostaju vjerni ideji bistro kuhinje – dostupni, razumljivi i brzi, ali gastronomski uvjerljivi i vrijedni pamćenja.

Datum i vrijeme održavanja radionice: Utorak, 04. 11. 2025. u 09:00 h

Cijena radionice: 260,00 EUR (130,00 EUR za polaznike s područja Istarske županije)

David Skoko

David Skoko

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
04.11.2025. - 04.11.2025. 12 Prijava

Podijelite