2025 - Jesenski ciklus
Robert Perić i Domagoj Trusić: Dobro kafe s Robijem i Domagojem
| Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
|---|---|---|
| 18.11.2025. - 18.11.2025. | 12 | Prijave završene |
| 02.12.2025. - 02.12.2025. | 11 | Prijava |
Kod Robija Perića i Domagoja Trusića sve kreće od jednostavne ideje – dobre kave. One koja miriši na pauzu, razgovor i sitni zalogaj koji popravi dan.
Na radionici će pokazati kako se od te ideje može stvoriti cijelo malo gastronomsko iskustvo: espresso koji se sljubljuje s kremastim i hrskavim zalogajčićima te filter kava koja otkriva voćne note i emocije.
Robert Perić, profesor kuharstva, slastičar i Maestro Cioccolatiere, vodi vas kroz svijet u kojem se kava ne pije – nego doživljava. Njegovi zalogajčići nisu samo slatki ili slani; oni su pažljivo upareni s aromama kave, stvarajući sklad između kuhinje i bara.
Uz njega je Domagoj Trusić iz Hug&Puncha – centra koji u regiji spaja tri uloge: pržionicu, distributera najfinijih origina i edukacijski kampus. Stručnjak za specialty kavu i SCA trener, Domagoj donosi priču o aromama, porijeklu i pristupu kavi kao sastojku.
Za koga je radionica?
Za bariste, pastry chefove, chefove, voditelje barova i restorana, ugostitelje i menadžere – sve koji žele da njihova kava ima priču, a njihovi gosti razlog da se vrate po još jednu.
Datum i vrijeme održavanja radionice: Utorak, 18. 11. 2025. u 09:00 h (ODGOĐENO) Utorak, 2. 12. 2025. u 15:00h
Cijena radionice: 280,00 EUR (140,00 EUR za polaznike s područja Istarske županije)
| Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
|---|---|---|
| 02.12.2025. - 02.12.2025. | 11 | Prijava |