2025 - Jesenski ciklus

Hrvoje Zirojević: U minijaturi: Hrvatska tradicionalna gastronomija

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
25.11.2025. - 25.11.2025. 12 Prijava
Hrvoje Zirojević: U minijaturi: Hrvatska tradicionalna gastronomija

Hrvoje Zirojević jedan je od najistaknutijih hrvatskih chefova, poznat po svojoj posvećenosti hrvatskoj kulinarskoj baštini i neiscrpnoj kreativnosti. Rođen u Splitu, odrastao je uz mirise i okuse dalmatinske kuhinje, što je oblikovalo njegov prepoznatljiv stil: spoj poštovanja prema izvornim namirnicama i vrhunskih modernih tehnika. Kroz karijeru je izgradio reputaciju inovatora koji reinterpretira klasična jela i daje im novi identitet. Posebno je poznat po konceptu minijaturizacije hrvatskih recepata – tradicionalna jela prevodi u suvremene, sofisticirane zalogaje, zadržavajući njihovu autentičnost. Time gostima nudi koncentrirano iskustvo okusa i priče svake regije. Radionica će polaznike provesti kroz ključne elemente hrvatske gastronomije: od odabira autentičnih namirnica do njihove kreativne pripreme i prezentacije. Bit će riječi i o tome kako se kroz stoljeća oblikovao identitet jela, što ih čini posebnima te kako ih predstaviti u modernom kontekstu bez gubitka iskonskog karaktera. Očekuje vas spoj tehnike, tradicije i inovacije, u kojem svaki zalogaj priča priču o Hrvatskoj – i Hrvoju.

Datum i vrijeme održavanja radionice: Utorak, 25. 11. 2025. u 09:00 h

(Mogućnost dodatnog termina održavanja radionice: Srijeda, 26. 11. 2025. u 09:00 h)

Cijena radionice: 270,00 EUR (135,00 EUR za polaznike s područja Istarske županije)

Hrvoje Zirojević

Hrvoje Zirojević

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
25.11.2025. - 25.11.2025. 12 Prijava

Podijelite