2021 - Proljetni ciklus
Kruh – neodvojiv dio jelovnika vrhunskih restorana
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
19.04.2021. - 19.04.2021. | 12 | Prijave završene |
Kao nastavak na prošlogodišnju radionicu, koja je održana u dva termina te jako dobro prihvaćena od strane polaznika, ponovno se održava radionica na temu kruha kao neodvojivog dijela jelovnika vrhunskih restorana. Prijeko potrebna tema za edukaciju, inicirana upravo od strane chefa Roberta Perića jest upotreba kvalitetnog pekarskog proizvoda odnosno kruha u ponudi restorana, konoba, bistroa, hotela i ostalih ugostiteljskih objekata. Važna komponenta platforme za valorizaciju istarske gastronomije jest chef Robert Perić, koji će se u proljetnom ciklusu pozabaviti kruhom koji u najjednostavnijoj definiciji predstavlja namirnicu dobivena od brašna, vode, soli i kvasca, a u konačnici predstavlja proizvod koji je vrlo često zanemaren. Chef Robert će prikazati polaznicima na radionici o kruhu na kojoj će osim o važnosti brašna za izradu kruha mnogo riječi biti i o kvascima, načinima miješanja kruha, temperaturama pečenja, kombiniranju s lokalnim namirnicama te o niz drugih detalja o tome kako pripremiti i personalizirati kruh za svoj ugostiteljski objekt.
Cijena radionice po osobi: 1.200,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|