2021 - Proljetni ciklus
Istarski tapasi, rakije i cigare
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
16.04.2021. - 16.04.2021. | 12 | Prijave završene |
Povezivanje gastronomije, destilata i kvalitetnih duhanskih proizvoda pomalo je neobična radionica koja pomiče klasične vrijednosti samog kuhanja u dimenziju povezivanja i sljubljivanja okusa, kreiranja doživljaja i razumijevanja potreba edukacije. Poseban novitet u proljetnom ciklusu jest specifična radionica koja će obrađivati tematiku istarskih tapasa i njihovog sljubljivanja s destilatima odnosno rakijama i cigarilosima. Jedan od najboljih istarskih kuhara, chef Fabrizio Vežnaver pripremat će tapase na bazi istarskih lokalnih namirnica, dok će sommelier Emil Perdec uz gotova jela pridružiti neku od raznovrsnih istarskih rakija. Kako bi se pružio poseban doživljaj gostu, sljubljivanje destilata s istarskim tapasima, nadopunjuje se cigarama i cigarilosima. Osnovnu edukaciju o cigarama i cigarilosima vodit će poznata tvrtka Camelot iz Zagreba, koja je ekskluzivni uvoznik i distributer cigara i pribora u Hrvatskoj i Sloveniji. Ova radionica ima za cilj kroz pravilnu i interaktivnu edukaciju zaintrigirati polaznike da su svoje ponude nadograde pružanje specifičnih doživljaja vrlo lako sljubljenih s jelima koje pripremaju i stvaraju.
Cijena radionice po osobi: 1.600,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|