2021 - Proljetni ciklus
Suvremena jednostavna jela od mesa boškarina
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
07.04.2021. - 07.04.2021. | 12 | Prijave završene |
Meso istarskog goveda-boškarina jedinstvena je mesna delicija u mnogim hrvatskim restoranima, konobama, agroturizmima i hotelima te sirovina koja na najbolji mogući način povezuje teritorij Istre s okusima i mirisima mesa. Ideja ove radionice jest popularizacija pripreme mesa boškarina u pojednostavljenim kreativnim jelima s naglaskom na teritorij Istre te priče koje ta jela mogu „kušateljima“ prepričati. Kao dugogodišnji predavač Edukacijsko gastronomskog centra te promotor lokalnih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, chef David Skoko vodit će radionicu suvremenih jela na bazi mesa boškarina. Na ovoj radionici chef David Skoko će na sebi svojstven način obraditi manje popularne rezove mesa i predstaviti ih u „urban food“ varijantama. Cilj ove radionice jest polaznicima dati smjer u kreiranju autentične ponude u njihovim ugostiteljskim objektima te upoznati ih mogućnostima iskoristivosti mesa istarskog goveda-boškarina.
Cijena radionice po osobi: 1.200,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|