2021 - Proljetni ciklus

Suvremena jednostavna jela od mesa boškarina

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
07.04.2021. - 07.04.2021. 12 Prijave završene
Suvremena jednostavna jela od mesa boškarina

Meso istarskog goveda-boškarina jedinstvena je mesna delicija u mnogim hrvatskim restoranima, konobama, agroturizmima i hotelima te sirovina koja na najbolji mogući način povezuje teritorij Istre s okusima i mirisima mesa. Ideja ove radionice jest popularizacija pripreme mesa boškarina u pojednostavljenim kreativnim jelima s naglaskom na teritorij Istre te priče koje ta jela mogu „kušateljima“ prepričati. Kao dugogodišnji predavač Edukacijsko gastronomskog centra te promotor lokalnih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, chef David Skoko vodit će radionicu suvremenih jela na bazi mesa boškarina. Na ovoj radionici chef David Skoko će na sebi svojstven način obraditi manje popularne rezove mesa i predstaviti ih u „urban food“ varijantama. Cilj ove radionice jest polaznicima dati smjer u kreiranju autentične ponude u njihovim ugostiteljskim objektima te upoznati ih mogućnostima iskoristivosti mesa istarskog goveda-boškarina.

Cijena radionice po osobi: 1.200,00 kn

 

David Skoko

David Skoko

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite