2021 - Proljetni ciklus
Brza i jednostavna jela od lokalne ribe
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
06.04.2021. - 06.04.2021. | 12 | Prijave završene |
05.05.2021. - 05.05.2021. | 12 | Prijave završene |
Chef David Skoko potječe iz obitelji koja se ribarstvom bavi već četiri generacije te uspješno putem svoje konobe priprema i predstavlja inovativna i kreativna riblja jela. Poznat po posvećenosti ribljoj i morskoj tematici te potpunoj iskoristivosti namirnica u jelima, posebice ribljim, chef David Skoko u proljetnom ciklusu vodit će radionicu na tematiku jednostavnih ali brzih jela na bazi lokalne ribe. U prethodnim ciklusima edukacijsko-kuharskih radionica, veliki naglasak je stavljen na radionice lokalne ribe kojima se želi potaknuti lokalne ugostitelje da na vrlo jednostavan način mogu pripremiti riblja jela u različitim varijantama te ujedno obogatiti svoj jelovnik ali i propisno naplatiti takva kreativna jela. Cilj ove radionice jest polaznicima dati smjer i motivirati ih na kreiranje brzih i jednostavnih jela koje će napraviti na bazi različitih rezova riba u obliku zanimljivih tanjura.
Cijena radionice po osobi: 1.200,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|