2021 - Proljetni ciklus
Uskršnje slastice
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
29.03.2021. - 29.03.2021. | 12 | Prijave završene |
Ovogodišnji proljetni ciklus započet će pred blagdanskom radionicom koja će se baviti tradicionalnim istarskim kolačima koji se i danas pripremaju u mnogim domaćinstvima, međutim kojima svaka domaćica „pridoda“ svoj osobni pečat ovisno o lokalitetu poluotoka. Maestro Choccolatier te vrsni profesor slastičarstva s dugogodišnjim iskustvom u pripremi i izradi slastica, chef Robert Perić na svoj osebujan način pripremat će uskršnje slastice u obliku jedinstvenih kreacija koje jasno opisuju povijest Istre kroz svoje okuse i mirise. Pobornik kreativnog slastičarstva s naglaskom na lokalne namirnice, chef Robert na ovoj slastičarskoj radionici predstavit će polaznicima koje su se to tradicionalne slastice pripremale u Istri, kao na primjer slatki kruh, pinca, bucolaj, jajarica ili titula, te koje značenje one imaju za istarsku gastronomiju. Na ovoj radionici polaznici će uvidjeti na koje se sve načine mogu pripremiti nadasve jednostavni ali u suštini vrlo kreativni deserti koji održavaju tradicionalni identitet.
Cijena radionice po osobi: 1.200,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|