2021 - Jesenski ciklus
Napredno slastičarstvo - tijesta
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
22.11.2021. - 22.11.2021. | 12 | Prijave završene |
Treća slastičarska radionica u jesenskom ciklusu bavit će se tematikom tijesta u naprednom slastičarstvu. Radionica će biti održana pod vodstvom Roberta Perića, Maestra Choccolatiera i profesora slastičarstva s dugogodišnjim iskustvom u edukacijama na tematiku tradicionalnih slastičarskih tehnika u kreiranju modernih slastica lokalnog karaktera. Brašno, jaja, voda i masnoća osnovni su sastojci za pripremu najraznovrsnijih tijesta odnosno slastica. Međusoban omjer četiri navedene namirnice definira vrstu tijesta a samim time okus i teksturu slastice. Varijacije u kombinaciji su bezbrojne o čemu će Robert Perić, jedan od najboljih hrvatskih slastičara, voditi naprednu radionicu i upoznati polaznike s različitim tijestima kao i njihovom ulogom u nastajanju vrhunskih slastica i deserata.
Cijena radionice po osobi: 1,200,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|