2021 - Jesenski ciklus
Napredno slastičarstvo - kreme
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
15.11.2021. - 15.11.2021. | 12 | Prijave završene |
Maestro Choccolatier Robert Perić, vrhunski slastičar s dugogodišnjim iskustvom ali nadasve pobornik kreativnog slastičarstva s naglaskom na lokalne namirnice, u jesenskom ciklusu obradit će tematiku krema u naprednom slastičarstvu. Tematika je potaknuta od strane samog chefa Roberta, koji je dugogodišnjim iskustvom rada u srednjoj ugostiteljsko-turističkoj školi kao profesor slastičarstva spoznao kako je edukacija potrebna i vrhunskim slastičarima. Kreativni deserti koji ostavljaju bez daha mogu biti pripremljeni na bazi bilo koje namirnice no oni postaju vrhunski samo uz korištenje pravilnih krema i tijesta. Kreme samostalno kao desert ili kao dio kolača, predstavljaju osnovu kvalitetnog slastičarstva i pretpostavku sočnog i mekanog kolača. Svaka krema ima svoje postulate pripreme kao što ima i načine upotrebe i čuvanja, te je to upravo ono čime će se ova radionica baviti. Polaznici ove radionice steći će znanja u svezi pripreme različitih krema te njihovih mogućnostima upotrebe u desertima, kolačima i tortama specifičnima za njihove ugostiteljske ponude.
Cijena radionice po osobi: 1.200,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|