2021 - Jesenski ciklus
Bezglutenske slastice
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
09.11.2021. - 10.11.2021. | 12 | Prijave završene |
Bezglutenska prehrana danas čini standard uspješnog ugostiteljstva pa tako i bezglutenske slastice moraju naći posebno mjesto u desertima vrhunskih konoba, restorana i hotela. U cilju osmišljavanja i pružanja ideja za stvaranje kreativnih i ukusnih bezglutenskih deserata, poznata hrvatska slastičarka, ujedno već i tradicionalna mentorica slastičarstva u Edukacijsko gastronomskom centru Istre, Petra Jelenić održat će dvodnevnu slastičarsku radionicu. Vlasnica slastičarnice „Mak na konac“ (Zagreb) te slastičarka savjetnica u hotelu Grand Park (Rovinj), Petra Jelenić koristeći moderne slastičarske tehnike svojim desertima na bazi lokalnih sezonskih namirnica daje poseban dašak. Svoju karijeru započela je u hotelu Sheraton, potom je radila u poznatim lokalnim i inozemnim restoranima te vodila popularnu HRT-ovu kulinarsku seriju Slatka kuharica Polaznici na ovoj slastičarskoj radionici biti će upoznati s kriterijima bezglutenske prehrane te zajedno sa slastičarkom Petrom pripremat će set slastica koje mogu zadovoljiti goste s posebnim potrebama, u ovom slučaju alergične ili intolerantne na gluten.
Cijena radionice po osobi: 1.800,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|