2022 - Proljetni ciklus
Kreativna riblja kužina
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
26.04.2022. - 26.04.2022. | 12 | Prijave završene |
25.04.2022. - 25.04.2022. | 12 | Prijave završene |
Kako kuhati s dnevnim ulovom ribe? Kako kuhati bez jelovnika? Kako organizirati kuhinju ne znajući što će ribari uloviti i isporučiti? Kako zadovoljiti goste novim kreativnim jelima? Na ta i druga pitanja, odgovore će dati chef David Skoko u svom jedinstvenom konceptu konobe Batelina. Chef David Skoko potječe iz obitelji koja se bavi ribarstvom već četiri generacije te uspješno putem svoje konobe priprema i predstavlja inovativna i kreativna riblja jela sezonskog karaktera. Osim što je znan po svojoj posvećenosti ribljoj i morskoj tematici, chef David Skoko posebnu pažnju daje jelima na bazi manje poznatih i neiskorištenih riba i školjkaša. Već dobro znani chef Edukacijsko gastronomskog centra, koji održava radionice maksimalne iskoristivosti namirnica, posebice ribe i morskih plodova, u proljetnom ciklusu vodit će radionicu kreativne riblje kuhinje. Na oko zabavna, no vrlo edukativna i poučna, ova radionica stavlja na dodatno iskušenje chefa Davida jer će se namirnice za ovu edukaciju nabavljati na dan odvijanja iste.
Cijena radionice po osobi: 1.400,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|