2022 - Proljetni ciklus
Gostoljubivost, usluga i doživljaj, vrijednosti zbog kojih se gosti vraćaju
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
19.04.2022. - 19.04.2022. | 12 | Prijave završene |
U prethodna dva ciklusa, održane su specijalizirane radionice gostoljubivosti, koje su izazvale izuzetno veliki interes djelatnika ugostiteljsko-turističkog sektora te pokazale zainteresiranost za ovakve vrste prijeko potrebnih edukacija. Mentorica Sanja Krmpotić ponovno gostuje u Edukacijsko gastronomskom centru gdje će voditi radionicu na tematiku pružanja vrhunskih usluga i doživljaja gostima, koje osiguravaju siguran povratak gostiju. Ovom radionicom želi se dati naglasak na gostoljubivost, veoma složenu vještinu ophođenja s gostima i neophodnu za pružanje vrhunske usluge u ugostiteljskim i turističkim objektima. Profesor Igor Černjul će u sklopu radionice praktično predstaviti serviranje i pripremu jednostavnih koktela i vina na način da gostu bude zanimljivo i edukativno. Važnost pravilnog serviranja vina i alkohola dio je kulture stola koju je potrebno učiti i trenirati kako bi se proizvod pravilno predstavio gostima i vrednovao trud proizvođača. Igor Černjul stekao je svoje dugogodišnje iskustvo radom u inozemstvu u velikim hotelskim kućama te dugi niz godina radi kao profesor ugostiteljstva gdje svoje znanje prenosi na nove generacije. Radionica će biti organizirana na način da će mentorica Sanja voditi radionicu te prezentacija profesora Igora će se održavati u dva dijela u trajanju od cca 1h. Ugostiteljski objekti koje se žele istaknuti i izdvojiti, osim pripreme odličnih jela, trebaju uložiti napore u edukaciju ugostiteljskog kadra te u stvaranje novih oblika zanimanja koje će prezentacijom doživljaja i specifičnih iskustava prezentirati srž objekta te ujedno i Istarske županije.
Cijena radionice po osobi: 1.400,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|