2022 - Proljetni ciklus
Jednostavne slastice za zajutrak i doručak
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
21.03.2022. - 21.03.2022. | 12 | Prijave završene |
Ako je zajutrak (doručak) najvažniji obrok u danu tada bi i jela odnosno slastice za zajutrak trebale pratiti navedeni postulat. Sukladno navedenom, dugogodišnji predavač Edukacijsko gastronomskog centra, ujedno chef i profesor slastičarstva Robert Perić pripremat će razne slastice koje bi trebale krasiti jutarnji stol najboljih hotela, B&B-a, agroturizama i svih ostalih objekata koji pružaju doručak ili zajutrak svojim gostima. Radionica je namijenjena kako slastičarima tako i kuharima kojima je stalo da njihovi gosti ujutro kušaju svježe i samostalno pripremane slastice kao dio bogatog jutarnjeg buffeta. Chef Robert Perić, poznat je kao pobornik kreativnog slastičarstva s naglaskom na lokalne namirnice, međutim iznimno je posvećen reinterpretaciji tradicionalnih ali i uobičajenih slastica, kojima daje potpuno novu dimenziju. Ova radionica ima za zadatak osvijestiti chefove, ugostitelje i hotelijere kako se na jednostavan način može upotpuniti ponuda jela za doručak, koje osim svoje sofisticiranosti, zapravo predstavljaju teritorij na kojem se pojedini ugostiteljski objekt nalazi. Upravo je to ono što daje dodanu vrijednost pojedinom objektu, koji će jednostavnim slasticama osvojiti i najzahtjevnija nepca.
Cijena radionice po osobi: 1.300,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|