2022 - Proljetni ciklus
Vegetarijanska i veganska kuhinja Matije Bogdana
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
15.03.2022. - 15.03.2022. | 12 | Prijave završene |
U Edukacijsko gastronomskom centru prepoznata je potreba za naprednim edukacijama vegetarijanske i veganske tematike s obzirom na sve veće zdravstvene ili trendovske zahtjeve gostiju ugostiteljskih objekata u Istri ali i diljem Hrvatske. Vegetarijanska i veganska jela postala su dio svakodnevice, no kako bi chefovi i ugostitelji osvježili svoju ponudu ovakvih vrsta jela, ova radionica ima za zadatak pružiti im smjerove u pravilnom korištenju namirnica u kreiranju autentičnih jela. Zbog svoje posvećenosti kvalitetnim namirnica te razvijenom osebujnom stilu fine dininga i zapadnoeuropskog pravca kuhinje, chef Matija Bogdan će polaznicima ove radionice predstaviti sve čari koje kriju vegetarijanska i veganska jela dodane vrijednosti. Chef Matija Bogdan ponovno gostuje u Edukacijsko gastronomskom centru nakon što je u prethodnom proljetnom ciklusu održao odličnu radionicu i zaintrigirao polaznike. Upravo je chef Matija idealan primjer kako su kuhanje i gastronomija poziv te da se s kvalitetnom edukacijom, vrhunskim namirnicama te pravilnim tehnikama mogu stvoriti čuda na tanjuru, koja oduševljavaju nepca. Njegova biografija sastoji se od stažiranja te rada u engleskim restoranima s dvije Michelinove zvjezdice, gdje je „ispekao“ zanat te usavršio svoje kuharske vještine.
Cijena radionice po osobi: 1.500,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|