2022 - Jesenski ciklus

Kreativna gastronomija s mesom istarskog tovara

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
14.11.2022. - 14.11.2022. 12 Prijave završene
Kreativna gastronomija s mesom istarskog tovara

Vrhunsku namirnicu, kao što je meso istarskog magarca, svestrani chef Melkior Bašić predstavit će polaznicima u obliku kreativnih regionalnih jela. Osim što je poznat po svojem sudjelovanju kao član žirija u hrvatskoj inačici emisije Masterchef, chef Melkior Bašić stažirao je u Michelin restoranima u Bordeauxu u Francuskoj (Restaurant le Prince Noir, Lormont, Restaurant La Cape, Cenon, Restaurant L'Oiseau Bleu). Poznat je i po radu kao executive chef Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta (restoran Alfred Keller) na otoku Lošinju. Svoje znanje odlučio je nastaviti kao food konzultant te je u svojoj karijeri radio za mnogobrojne klijente u ugostiteljstvu i hotelijerstvu u Hrvatskoj i u inozemstvu. Kreativna gastronomija s mesom istarskog magarca-tovar bit će njegova prva radionica koju će održati u Edukacijsko gastronomskom centru Istre te na kojoj će polaznicima predstaviti svoja umijeća pripreme vrhunskih jela na bazi lokalnih namirnica. U rukama vrhunskih kuharskih kreatora, svaka namirnica može se pretvoriti u božanstvenu kreaciju na tanjuru, a u ovoj radionici Melkior Bašić vođen ovom idejom želi nadahnuti kuhare u pripremi i korištenju mesa istarskog magarca kao jedinstvene i vrijedne sirovine.

Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.

Početak radionice: 09:00 h

Trajanje: 6-8h

Cijena radionice po osobi: 1.800,00 kn

Melkior Bašić

Melkior Bašić

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite