2022 - Jesenski ciklus
Kreativna otočka kuhinja restorana Boškinac
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
09.11.2022. - 09.11.2022. | 12 | Prijave završene |
Po prvi puta u Edukacijsko gastronomskom centru Istre održat će se radionica na kojoj će se predstaviti filozofija rada te mogućnosti kreativne otočke kuhinje specifičnog ugostiteljskog objekta. Radionica će biti potpuno posvećena prezentaciji pripreme autentičnih jela specifičnih upravo za teritorij na kojem se nalazi restoran hotel Boškinac. Restoran hotela Boškinac poznat je po interpretaciji tradicionalne otočke kuhinje na kreativan i moderan način, kojima se stvaraju nezaboravni doživljaji hrane. U restoranu se poštuje gastronomska baština, s bogatom ponudom ribe, janjetine, sira, pršuta i drugih svježih sezonskih namirnica, uz maslinovo ulje, začinsko bilje i med, ali predstavljena na poseban način, s izraženim autorskim pristupom. Filozofija restorana i njenog vlasnika Borisa Šuljića proizlazi iz jednostavnosti koja poštuje savršenost namirnice i reinterpretacije tradicije koja se zna kontrolirati u svojoj kreativnosti i zaigranosti, dok chef Dominik savršeno pretapa filozofiju u okuse i mirise njihovih jela. Restoran Boškinac okrunjen je Michelinovom zvjezdicom koju je uspješno obranio i ove godine. Ova radionica ima za zadatak prezentirati polaznicima kako svojim vlastitim i individualnim pristupom stvoriti autentična jela koja su vrlo jednostavna ali gostu pružaju kompleksne okuse.
Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.
Početak radionice: 09:00 h
Trajanje: 6-8h
Cijena radionice po osobi: 1.800,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|