2023 - Proljetni ciklus

Kreativne slastice

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
28.03.2023. - 28.03.2023. 12 Prijave završene
Kreativne slastice

U proljetnom ciklusu, slastičarske tematike bit će prepuštene u ruke Ivan Ergovića, chefa i slastičara, aktualnog prvaka Hrvatske u slastičarstvu i dobitnika brončane medalje sa Svjetskog kuharskog kupa u Luksemburgu. Slastičar Ivan Ergović vodit će slastičarsku radionicu na temu kreativnih deserata. Ovom prilikom Ivan ima za zadatak predstaviti svoje umijeće i znanje u pripremi inovativnih deserata usklađenih s mogućnostima i znanjem polaznika. Ispunjen znanjem i talentom te poduprt upornošću i strašću Ivan Ergović osvježenje je slastičarskih radionica u Edukacijsko gastronomskom centru te mentor koji je spreman ponuditi svoje znanje s kolegama. Osim na praktičnom radu i interaktivnoj suradnji s polaznicima, naglasak ove slastičarske radionice bit će na prezentaciji uspješne karijere slastičara Ivana. Na svom putu da postane slastičar, koji trenutno radi u hotelu s 5* u sklopu Valamar Riviera, on je stručni prvostupnik ekonomije, nutricionist, food & brewery menadžer koji radi kao izvršni šef kuhinje.  

Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.

Početak radionice: 09:00 h

Trajanje: 6-8h

Cijena radionice po osobi: 220,00 EUR

Ivan Ergović

Ivan Ergović

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite