2023 - Proljetni ciklus

Restoranski deserti

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
30.03.2023. - 30.03.2023. 12 Prijave završene
Restoranski deserti

Druga slastičarska edukacija slastičara Ivana Ergovića, bit će radionica na temu osmišljavanja restoranskih deserata. U istarskim restoranima, modernim i tradicionalnim, još uvijek nedostaje inovativnija ponuda deserata, koji su bazirani na lokalnim i sezonskim namirnicama kao i na posebnostima svakog objekta. Mnogi polaznici prijašnjih slastičarskih radionica održanih pod vodstvom različitih vrhunskih mentora, poboljšali su svoje ponude te stvorili vlastite autentične deserte, no danas je još uvijek to nedovoljno jer se sve veći broj ugostiteljskih objekata otvara, koji isto tako pridaju premalo pažnje slasticama. Ivan Ergović, kao veoma mladi slastičar, koji kreira zanimljive i inovativne deserte, polaznicima će prikazati kako na vrlo jednostavan način mogu pripremiti deserte, koji će ponosno predstavljati njihove restorane.  Polaznici će na ovoj radionici steći znanja o trenutnim trendovima u slastičarstvu i načinima stvaranja vlastitih slastica. Ivan Ergović aktualni je prvak Hrvatske u slastičarstvu i dobitnik brončane medalje sa Svjetskog kuharskog kupa u Luksemburgu.

Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.

Početak radionice: 09:00 h

Trajanje: 6-8h

Cijena radionice po osobi: 220,00 EUR

Ivan Ergović

Ivan Ergović

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite