2023 - Proljetni ciklus
Kreativna kuhinja konobe Zijavica – put od polaznika kuharskih radionica EGCI-a do vrhunskog kuhara i potvrde JRE-a
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
12.04.2023. - 12.04.2023. | 12 | Prijave završene |
U proljetnom ciklusu edukacija, poseban novitet i pravo osvježenje unijeti će chef Stiven Vunić, vlasnik i chef konobe Zijavica, koju zajedno sa suprugom Teom vodi još od daleke 2011. godine. Ono što posebno krasi Stivena Vunića je njegova upornost i dosljednost u realizaciji svojih kulinarskih i poslovnih ideja, a najveća vrlina svakako mu je želja za kontinuiranom edukacijom. U Edukacijsko gastronomskom centru Istre, Stivena Vunića pamtimo kao jednog od prvih polaznika i izuzetna nam je čast ovom radionicom okruniti njegov uspjeh, ujedno potvrđen JRE oznakom i priznanjima mnogih vodiča. Važno je napomenuti kako je chef Stiven u svijet gastronomije i ugostiteljstva općenito, kročio vrlo mlad, već sa 17 godina te danas skoro nakon 20 godina ubire plodove svoga rada. Chef Stiven smatra da je edukacija ključ razvoja i uspjeha svakog pojedinca te da se suvremena kvalitetna gastronomija sastoji od očuvanja namirnica i vrlo jasnog kuhanja, što je vidljivo u njegovom radu. U didaktičkoj kuhinji centra, chef Stiven vodit će radionicu kreativne kuhinje bazirane na svježim lokalnim proizvodima s Kvarnera, koja će zasigurno svim polaznicima pružiti smjer i ideje u kreiranju vlastitih jela.
Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.
Početak radionice: 09:00 h
Trajanje: 6-8h
Cijena radionice po osobi: 220,00 EUR
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|