2023 - Proljetni ciklus
Fingerfood i gin miksologija
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
19.04.2023. - 19.04.2023. | 12 | Prijave završene |
Sitni zalogajčići i gin nezaobilazni su dio svake vrhunske cocktail zabave, svakog domjenka i različitih privatnih ili poslovnih događanja. Upotreba gina u različitim varijacija, definitivno je trend koji prerasta u svakodnevicu te su različite vrste gina i njegova primjena u miksologiji dio teme ove radionice. Fingerfood odnosno priprema sitnih zalogajčića u rukama kreativnog chefa Denia Srdoča bit će nova tematika radionice, koja će se po prvi put organizirati u Edukacijsko gastronomskom centru Istre. Osmišljavanje kreativnije fingerfood hrane odlična su tema ne samo za catering organizatore već i za kuhare svih ugostiteljskih objekata što kreativno promišljaju hladna ili mlačna predjela u svojim jelovnicima. Chef Deni Srdoč u svome kuharskom zanatu vrlo je rano spoznao kako su tradicija i lokalne namirnice jedan od glavnih temelja gastronomije, te ta teza ga je dovela do današnjeg statusa, jednog od najcjenjenijih i najmlađih Michelinovih chefova. Upravo je njegova posvećenost lokalnim namirnicama od važnosti za ovu radionicu jer će polaznici naučiti sve o pripremi fingerfood hrane odnosno „sitnih zalogajčića“. Mini obroci bit će bazirani na sezonskim proizvodima, te uz pravilnu termičku pripremu i oblikovanje, bit će prezentirani u obliku minijaturnih kreacija različitih tekstura i okusa. Polaznici će steći vještine sljubljivanja modernih varijacija gina s kompleksnim mini zalogajčićima te načinima kako upotpuniti ponudu u svojim ugostiteljskom objektima.
Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.
Početak radionice: 09:00 h
Trajanje: 6-8h
Cijena radionice po osobi: 260,00 EUR
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|