2023 - Jesenski ciklus
Zdravko Tomšić i mljekara Latus - Gastronomija s istarskim sirevima
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
26.10.2023. - 26.10.2023. | - | Prijave završene |

Na radionici koja započinje u mljekari Latus odlučili smo polaznicima ponuditi cijeli spektar iskustava i znanja na primjeru istarskih sireva. Kako izgleda pogon jedne od najboljih hrvatskih mljekara, kako održavaju kvalitetu i omjer tradicionalnih vrijednosti i inovativnosti samo su neke od tema koje će se obraditi na ovoj radionici. Zdravko Tomšić je doajen hrvatskog ugostiteljstva i gastronomske scene koji nakon praktičnog djela u pogonu mljekare vodi kuharski dio radionice. Tomšić je veliki zagovornik edukacije, formiranja vjerodostojne baze tehnika, a tek kasnije nadogradnje. Tomšić nesebično dijeli svoja znanja jer smatra da je to jedini put da scena bude kvalitetnija.
Radionica počinje u 09:00 h. Cijena radionice je 220,00 EUR. Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%.
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|