2024 - Proljetni ciklus
Leonardo Fonseca – Kreativna emocionalna gastronomija kroz tehnike i okuse
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
04.04.2024. - 04.04.2024. | - | Prijave završene |

Leonardo Fonseca iznimno je kreativan mladi kuhar koji je najvećem broju javnosti poznat kao sous chef Ane Roš u Hiši Franko (tri Michelinove zvjezdice) te kao glavni chef iznimno popularnog ljubljanskog bistroa Jaz. Prije karijere u Sloveniji, Fonseca je kuhao u danskoj Nomi te vodio restoran EL Chato u Bogoti. Ovaj supertalentirani kreativac pokazat će polaznicima AZRRIjevog masterclassa umjetnost I tehnike južnoameričke tradicije. Fonseca čvrsto vjeruje kako su metode kuhanja predaka vrlo primjenjive u modernoj kuhinji što je pogrešno. Tradicionalne tehnike ne pripadaju samo zaboravljenim vremenima već trebaju biti polazišna točka u kulinarskom pristupu. Fonseca će na svojim radionicama pokazati inovativne tehnike takozvane emocionalne kuhinje. Fonseca smatra kako nas neko jelo može podsjetiti na neko mjesto, osobu ili trenutak I pokušat će polaznicima prenijeti takav način razmišljanja jer mi također imamo bogatu gastronomsku kulturu.
Cijena radionice iznosi 260,00 EUR (Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%)
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|