Chefovi Matija Bogdan i Robert Hromalić nove su zvijezde AZRRI-jevih radionica
AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre objavila je najavu proljetnog ciklusa edukacijsko-kuharskih radionica 2021. godine, koje se provode sa svrhom kontinuirane edukacije ljudskih potencijala ugostiteljsko - turističkog sektora.
Tijekom mjeseca ožujka, travnja i svibnja 2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre održati će se desetak raznovrsnih edukacijsko-kuharskih radionica, pod vodstvom poznatih lica u gastronomiji.
Na proljetnom ciklusu AZRRI-jevih radionica 2021. nastupit će chefovi Matija Bogdan iz zagrebačkog restorana Mano, Fabricio Vežnaver iz Pergole u Zambratiji, chef Montea Danijel Đekić, Robert Hromalić osnivač Le Kolača, David Skoko, Robert Perić i Igor Ciceran. Vrlo zanimljivu radionicu ove godine voditi ćeFabricio Vežnaver, koji će se fokusirati na pairing lokalnih jela, destilata (prvenstveno istarskih rakija) i kvalitetnih duhanskih proizvoda, prvu radionicu ove vrste u AZRRI-jevu programu. Proljetni ciklus zatvorit će Robert Hromalić.
Pročitajte cijeli članak u svezi najave proljetnog ciklusa kuharskih radionica 2021. godine objavljen na portalu Kult Plave Kamenice ovdje .